Tarieven en werkzaamheden
bij proeven met hoortoestellen

Tarief € 195,00

Werkzaamheden:

● Video otoscopie (link)

● Tympanometrie (link)

● Compleet gehooronderzoek (link)

● Hoortoestelkeuze gesprek

● Meerdere hoortoestelaanpassingen (t/m 3 sets)

● Controle bezoeken tijdens de uitprobeerperiode

● Hulp bij het kiezen van de audicien van aankoop

● Eindrapportage maken (voor u en voor de audicien)

Test centrale verwerking auditieve informatie

Onderstaande testen worden uitgevoerd op indicatie

● Spraak in ruistesten (vastlegging mate van last van omgevingsgeluiden)

Eventuele toeslagen op het basistarief van € 195,00

Toeslag bij keuze categorie hoortoestel via Zorgvezekering € 105,00

Hoortoestellen zijn verkrijgbaar via uw zorgverzekeraar. De toestellen die hiervoor gekozen kunnen worden hebben een prijs die door de audiciens in Nederland overeengekomen is met die zorgverzekeraars. Die prijzen zijn doorgaans laag, maar de keuze in hoortoestellen is dan ook beperkt.

Ook kunt u toestellen kopen in de particuliere sfeer. Deze toestellen kennen doorgaans geen vergoeding van de zorgverzekeraar, maar zijn meestal aanzienlijk duurder.

Second Opinion functioneert qua inkomsten voor een groot deel op de 20 % provisie die betaald wordt door de audicien die uw toestellen zal gaan leveren. Als u toestellen binnen de categorieën van de zorgverzekering kiest, is de opbrengst voor Second Opinion een stuk lager. Aangezien we al onze cliënten dezelfde dienstverlening willen geven, moeten we u bij de keuze van categorie hoortoestellen een toeslag rekenen van € 105.00.

Toeslag meer dan 3 sets hoortoestellen testen, per extra set € 75,00

Second Opinion probeert doorgaans meerdere toestellen met u uit. Deels binnen en deels buiten de categorieën.  Meestal kan de cliënt al een goede keus maken als hij 2 of 3 toestellen in praktijk heeft kunnen vergelijken. Sommige cliënten kunnen echter moeilijker tot een keus komen en willen nog een meer hoortoestellen proberen. Dat kan, maar dan vragen we voor iedere set toestellen die u meer probeert dan 3, een toeslag van € 75.00 per set

Toeslag bij een hoortoestelaanpassing aan 1 zijde € 95,00

Second Opinion functioneert qua inkomsten voor een groot deel op de 20 % provisie die betaald wordt door de audicien die uw toestellen zal gaan leveren. Als u in plaats van twee slechts één hoortoestel nodig heeft, wordt daarmee de opbrengst van Second Opinion gehalveerd. De hoeveelheid werk blijft echter vrijwel gelijk. Daarom rekenen wij bij een eenzijdige aanpassing een toeslag van € 95.00  om u toch dezelfde tijd en aandacht te kunnen bieden.

Verbruik van batterijen en/of filters of ander toebehoren

Eventueel batterijen, cerumen filters of andere verbruiksartikelen, welke in de uitprobeerperiode worden gebruikt, zullen u in rekening worden gebracht.

Onze locatie

 

Harderwijk

Ceintuurbaan 2
Bouw & Infrapark
Gebouw 40
(Gratis parkeren)
3847 LG Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
info@soh2.nl

Ervaringen: