Bereikbaarheid- en parkeerinformatie van onze locatie in Harderwijk

Second Opinion Hoortoestellen
Ceintuurbaan 2 Gebouw 40
3847 LG Harderwijk
0341-76 81 76

Sinds april 2021 is Second Opinion Hoortoestellen gevestigd aan de Ceintuurbaan 2-40 in Harderwijk. Het is zeer eenvoudig te vinden en slechts 1 minuut vanaf de snelweg. We zijn gevestigd op het “Bouw & Infrapark”.

U vindt deze locatie alsvolgt:

Reizen per auto vanaf de A28

Op de A28 kiest u voor afslag 13 (Harderwijk/Lelystad)

Aan het einde van de afrit rijdt u de N302 op richting Apeldoorn.
Voorbij de snelweg links voorsorteren, richting het bedrijventerrein Bouw & Infra.
Deze afslag is er al na een paar honderd meter. Hier gaat u dus naar links. U rijdt het bedrijventerrein op van het Bouw & Infra Park. U rijdt langs een gebouwtje midden op de weg waar de portier en beveiliging inzit. (u kunt hier gewoon doorrijden) Vervolgens gaat u dan bij de T-splitsing rechtsaf.

Dichtbij parkeren

U draait daarna met de bocht mee naar links. Na ongeveer 100 meter kunt u de auto parkeren op het grote parkeerterrein wat u dan ziet liggen. Als u hier parkeert staat u aan de zijkant van gebouw 40 waar wij zitten. Soms is dit grote parkeer terrein vol en is onderstaande optie mogelijk.

Gebouw nummer 40 op het Bouw & Infrapark waar Second Opinion is gevestigd

(Voor cliënten van Second Opinion is het door de parkbeheerder toegestaan om op de mindervalide parkeerplek (MIVA) te staan. Als u gebouw 40 voorbij rijdt en u gaat dan direct linksaf dan treft u deze parkeerplaats daar aan de linkerzijde aan.
Heel dicht dus bij de ingang van ons gebouw. U kunt ook hier uw auto zonder problemen parkeren.)

 Meer parkeerruimte

Nog veel meer parkeerruimte is er als u het terrein opkomt en u  dan niet naar rechts gaat volgens bovenstaande instructie, maar juist links. U kunt dan over het pleintje rijden van gebouw 20 en dan alsmaar rechtdoor. Hier treft u een heel groot parkeerterrein aan. Het is dan wel wat verder lopen naar ons gebouw 40,  maar op dit parkeerterrein is vrijwel altijd plaats.

Route naar Bouw & Infrapark Second Opinion Harderwijk

(Aanrijdroute via snelweg A28. Neem afslag nummer 13)

(Dit is het pand waar wij onze praktijk voeren. Ceintuurbaan 2 Gebouw 40 in Harderwijk.)

In het gebouw

Als u het gebouw binnenkomt wordt u vast welkom geheten door de receptie. Mocht u hier toch niemand treffen dan kunt u doorlopen naar achteren tot u aan de linkerkant een zithoek tegenkomt. Hier kunt u plaatsnemen, u wordt hier door ons opgehaald.

De toiletten zijn nog iets verder door naar achteren aan de linkerzijde.

Reizen via het openbaar vervoer:

Buslijn 513 komt tot het begin van het Bouw & infrapark. Reistijd vanaf station Harderwijk ongeveer 20 minuten. (we raden u aan de reisplanners te raadplegen voor uw bezoek)

Vanaf de bushalte aan de Ceintuurbaan loopt u hier het park op, langs een controle huisje midden op de weg en zo door naar achteren tot de T-splitsing. Hier gaat u naar rechts en draait de weg naar links. Na ongeveer 75 meter heeft u aan uw linker kant de ingang van ons gebouw. (nummer 40)

Plan uw route via 9292.nl

Bushalte op het Bouw & Infrapark in Harderwijk

(bushalte 513 bij de ingang van het Bouw & Infrapark)

Controlepost op Bouw & Infrapark Harderwijk

(Het controle huisje midden op de weg. U kunt hier gewoon doorrijden)

Onze locatie

 

Harderwijk

Ceintuurbaan 2
Bouw & Infrapark
Gebouw 40
(Gratis parkeren)
3847 LG Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
info@soh2.nl

Ervaringen: