Bereikbaarheid- en parkeerinformatie van onze locatie in Harderwijk

Second Opinion Hoortoestellen
Ceintuurbaan 2 Gebouw 40
3847 LG Harderwijk
0341-76 81 76

Sinds april 2021 is Second Opinion Hoortoestellen gevestigd aan de Ceintuurbaan 2-40 in Harderwijk. Het is zeer eenvoudig te vinden en slechts 1 minuut vanaf de snelweg. We zijn gevestigd op het “Bouw & Infrapark”.

Route naar Bouw & Infrapark Second Opinion Harderwijk

Op de A28 kiest u voor afslag 13 (Harderwijk/Lelystad) rijdt u de N302 op richting Apeldoorn. Voorbij de snelweg links voorsorteren, richting het bedrijventerrein Bouw & Infra. Deze afslag is er al na een paar honderd meter. Hier gaat u dus naar links. U rijdt het bedrijventerrein op van het Bouw & Infra Park.

U rijdt dan langs een gebouwtje midden op de weg waar de portier en beveiliging inzit. (u kunt hier gewoon doorrijden) Vervolgens gaat u dan bij de T-splitsing rechtsaf.

U draait daarna met de bocht mee naar links. Na ongeveer 100 meter kunt u de auto parkeren op het grote parkeerterrein wat u dan ziet liggen.
Second  Opinion  heeft op dit terrein  twee  eigen  parkeerplaatsen, parkeren op dit terrein op de plaatsen van People@Places is ook toegestaan.

Dichtbij parkeren

Druk op de onderstaande afbeeldingen voor een vergroting.

(Dit is het pand waar wij onze praktijk voeren. Ceintuurbaan 2 Gebouw 40 in Harderwijk.)

In het gebouw

Als u het gebouw binnenkomt wordt u vast welkom geheten door de receptie. Mocht u hier toch niemand treffen dan kunt u doorlopen naar achteren tot u aan de linkerkant een zithoek tegenkomt. Hier kunt u plaatsnemen, u wordt hier door ons opgehaald.

De toiletten zijn nog iets verder door naar achteren aan de linkerzijde.

Reizen via het openbaar vervoer:

Buslijn 513 komt tot het begin van het Bouw & infrapark. Reistijd vanaf station Harderwijk ongeveer 20 minuten. (we raden u aan de reisplanners te raadplegen voor uw bezoek)

Vanaf de bushalte aan de Ceintuurbaan loopt u hier het park op, langs een controle huisje midden op de weg en zo door naar achteren tot de T-splitsing. Hier gaat u naar rechts en draait de weg naar links. Na ongeveer 75 meter heeft u aan uw linker kant de ingang van ons gebouw. (nummer 40)

Plan uw route via 9292.nl

Bushalte op het Bouw & Infrapark in Harderwijk

(bushalte 513 bij de ingang van het Bouw & Infrapark)

Controlepost op Bouw & Infrapark Harderwijk

(Het controle huisje midden op de weg. U kunt hier gewoon doorrijden)

Onze locatie

 

Harderwijk

Ceintuurbaan 2
Bouw & Infrapark
Gebouw 40
(Gratis parkeren)
3847 LG Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
info@soh2.nl

Ervaringen: