Bereikbaarheid- en parkeerinformatie van onze locatie in Harderwijk

Second Opinion Hoortoestellen
Ceintuurbaan 2 Gebouw 40
3847 LG Harderwijk
0341-76 81 76

Sinds april 2021 is Second Opinion Hoortoestellen gevestigd aan de Ceintuurbaan 2-40 in Harderwijk. Het is zeer eenvoudig te vinden en slechts 1 minuut vanaf de snelweg. We zijn gevestigd op het “Bouw & Infrapark”.

Route naar Bouw & Infrapark Second Opinion Harderwijk

Route

Op de A28 kiest u voor afslag 13 (Harderwijk/Lelystad) rijdt u de N302 op richting Apeldoorn. Voorbij de snelweg links voorsorteren, richting het bedrijventerrein Bouw & Infra. Deze afslag is er al na een paar honderd meter. Hier gaat u dus naar links. U rijdt het bedrijventerrein op van het Bouw & Infra Park.

U rijdt dan langs een gebouwtje midden op de weg waar de portier/beveiliging inzit. (u kunt hier gewoon doorrijden) Vervolgens gaat u dan bij de T-splitsing rechtsaf.

U draait daarna met de bocht mee naar links. Na ongeveer 100 meter kunt u de auto parkeren op het grote parkeerterrein wat u dan voor u ziet liggen. (P7)

Parkeren

Op de oranje plaatsen op P7 op de afbeelding hieronder kunt u met de visitekaartjes parkeren. Misschien is het voor u  mogelijk om de onderstaande visitekaartjes zelf even te printen en op uw dashboard te leggen.

(Print beide visitekaartjes om op het dashboard te leggen)

Oranje parkeerplaatsen zijn de gereserveerde plaatsen.
(gebruik visitekaartjes)
Maar indien er ruimte is mag u ook elders zonder visitekaartjes op dit terrein parkeren.

Parkeerterrein P7 toch vol?

Mocht het parkeerterrein P7 toch vol zijn dan zou u ook gebruik kunnen maken van een groot “vrij parkeren terrein”. (P3)
Bij binnenkomst op het park kunt u bij de genoemde T-splitsing namelijk ook linksaf rijden. U gaat dan alsmaar rechtdoor, u steekt het plein over, en dan is er een groter algemeen parkeerterrein. Hier kunt u als bezoeker altijd vrij parkeren.
Het is dan een paar minuten lopen naar gebouw 40 waar wij zitten.

(Dit is het pand waar wij onze praktijk voeren. Ceintuurbaan 2 Gebouw 40 in Harderwijk.)

In het gebouw

Als u het gebouw binnenkomt wordt u vast welkom geheten door de receptie. Mocht u hier toch niemand treffen dan kunt u doorlopen naar achteren tot u aan de linkerkant een zithoek tegenkomt. Hier kunt u plaatsnemen, u wordt hier door ons opgehaald.

De toiletten zijn nog iets verder door naar achteren aan de linkerzijde.

Reizen via het openbaar vervoer:

Buslijn 513 komt tot het begin van het Bouw & infrapark. Reistijd vanaf station Harderwijk ongeveer 20 minuten. (we raden u aan de reisplanners te raadplegen voor uw bezoek)

Vanaf de bushalte aan de Ceintuurbaan loopt u hier het park op, langs een controle huisje midden op de weg en zo door naar achteren tot de T-splitsing. Hier gaat u naar rechts en draait de weg naar links. Na ongeveer 75 meter heeft u aan uw linker kant de ingang van ons gebouw. (nummer 40)

Plan uw route via 9292.nl

Bushalte op het Bouw & Infrapark in Harderwijk

(bushalte 513 bij de ingang van het Bouw & Infrapark)

Controlepost op Bouw & Infrapark Harderwijk

(Het controle huisje midden op de weg. U kunt een visitekaartje vragen,  op het dashboard achterlaten en parkeren op P7)