Pierre Molenaar heeft mij heel geduldig en empatisch geholpen. Mede door de corona pandemie nam het hele proces nogal wat tijd in beslag, Zeker ook omdat er nauwelijks situaties waren waarin ik de hoortoestellen kon testen in aanwezigheid van meerdere personen.
Ik heb 3 hoortoestellen kunnen testen. Bij het tweede merk was ik al bijna besloten daarvoor te kiezen, maar Pierre Molenaar adviseerde mij ook het nieuwste toestel van het merk dat ik had te proberen. Daar ben ik hem heel dankbaar voor, want het bleek, vrijwel meteen, dat dat merk toch het meest geschikt voor mij is.
Na mijn ervaringen bij twee verschillende hoorzaken, was Pierre Molenaar een ware verademing. Hij begreep mijn specifieke vragen en onzekerheden over mijn gehoor erg goed. Met name zijn heel goed snappen wat ik vroeg, zijn heldere uitleg en antwoorden maakten voor mij dat ik de aard van mijn gehoorproblemen goed kon begrijpen en echt kan aanvaarden dat een hoortoestel veel, maar niet alles kan. Ik ga dus met een gerust hart de toekomst zonder corona, maar met weer alle sociale contacten met de bijbehorende verschillende hoor uitdagingen, tegemoet..
Een ieder die twijfelt of hij wel goed geholpen wordt en door blijft modderen met hoortoestellen die maar niet het gehoor voldoende verbeteren kan ik Second Opinion ten zeerste aanraden.

M.H. v. R
Bereikbaarheid:
Uitleg/Informatie:
Apparatuur:
Prijs:
Vakkennis:
Kwaliteit website:
Vriendelijkheid:
Snelheid Afspraak: