Nogmaals bedank voor Uw professionele aanpak bij de selectie en afstelling van mijn hoorapparaat.
Met enkele beperkingen zijn mijn ervaringen over de afgelopen 4 maanden (Nov. tm Feb. ) met de Marvel Audeo M90-312T, de Roger Select, de TV adapter en de afstandsbediening positief tot zeer positief.
In gezelschap van max 4-5 personen doe ik, met behulp van de Roger Select weer mee en ben min of meer van mijn sociaal isolement verlost
In vergelijking met andere, ook hoogwaardige gehoortoestellen,is de muziek weergave met een halve octaaf verbeterd, ik hoor op de piano nu 3 i.p.v. 2,5 octaven,dus tot de hoge c.
De TV connector werkt goed en is aardig af te stellen.
Ik heb ondervonden dat ondanks de mogelijkheid volume en programmas aan het hoortoestel zelf te regelen, de Phonak Remote Control een essentieel onderdeel is voore en goede afstelling.
De Roger Select werkt goed in de auto, restaurants en in een niet te druk gezelschap van 4-5 personen. De geluidskwaliteit van de TV is minder goed dan met de TV Connector.
Mocht Phonak een Bicross toestel voor de Marvel ontwikkelen, wat mij zeer welkom zou zijn, dan zou ik graag als een van de eersten in aanmerking willen komen om dit uit te proberen

de heer C.S.
Bereikbaarheid:
Uitleg/Informatie:
Apparatuur:
Prijs:
Vakkennis:
Kwaliteit website:
Vriendelijkheid:
Snelheid Afspraak: