Hoortoestellen test
(merk onafhankelijk testen)

Hieronder leest u wat we onder een hoortoestellen test, of ook wel een merk onafhankelijke proefperiode met hoortoestellen, verstaan.

Veel hoortoesteldragers, maar ook mensen die nog geen hoortoestellen gebruiken, hebben behoefte aan de mogelijkheid om een geheel onafhankelijke test met nieuwe hoortoestellen te kunnen doen. Belangrijk is:

  • Dat diegene die u helpt met de keuze van de hoortoestellen, vrij is van commerciële bindingen.
  • Dat er uit de volle breedte van alle merken en alle types een goed onderbouwde keuze wordt gemaakt.
  • En dat er duidelijkheid komt welk hoortoestel het beste aansluit bij het gehoor en de gebruikerswensen van u als cliënt.

Second Opinion verkoopt zelf geen hoortoestellen

Omdat wij geen hoortoestellen verkopen is er ook geen eigenbelang om u een bepaald merk of type hoortoestel te adviseren. Wij kijken uitsluitend naar uw gehoorverlies, in combinatie met de wensen die u heeft, omtrent het dagelijks gebruik dat u voor ogen staat.

Samenwerking met fabrikanten

Hierbij kijken we niet alleen naar hoortoestellen, maar ook naar alle andere verkrijgbare hulpmiddelen die tijdens een hoortoestellen testperiode gecombineerd kunnen worden en uw functioneren aanmerkelijk kunnen verbeteren. Op deze manier kunt u, door onze samenwerking met vrijwel alle fabrikanten, meerdere merken hoortoestellen uitproberen.

(Een greep uit de hoortoestelmerken)

Begeleiding naar audicien

U test altijd geheel nieuwe hoortoestellen, die wij rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Heeft u, na uitvoerig uitproberen, een beslissing genomen, dan kunt u de toestellen van uw keuze ook direct behouden. Wij zorgen voor een administratieve overboeking naar de verkopende audicien.

(Video over een merk onafhankelijk proefperiode met hoortoestellen)

Aankoop hoortoestellen

Als u dus na een testperiode, samen met Second Opinion, tot besluit bent gekomen welke hoorapparaten het beste bij uw gehoorverlies en uw hoorwensen passen, dan gaan we samen op zoek naar een audiciensbedrijf, die deze toestellen aan u kan verkopen.
(De meeste audiciensbedrijven voeren slechts een beperkt aantal merken in hun assortiment. Hierdoor kunnen zij vaak niet ieder merk leveren en soms niet tegen concurrerende prijzen.)

(Wouter de Wolf aan het werk in Harderwijk)

Offertes opvragen

Wij vragen bij meerdere audiciensbedrijven offertes op, die we samen met u beoordelen op prijs, dienstverlening en locatie.

Zo’n audiciensbedrijf hoeft in feite niets meer aan de reeds gerealiseerde hoortoestelaanpassing te doen. Er moet meestal alleen een financiële afhandeling plaatsvinden. Immers Second Opinion heeft de hoortoestellen die u draagt al tot in de puntjes afgeleverd en ingeregeld. Hierdoor wordt het grootste deel van onze kosten dan ook door de audicien voldaan. U heeft zelf slechts een geringe bijdrage aan onze inzet.
Volg de link naar onze Tarieven pagina

Afspraak

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking over de merk onafhankelijk proef met hoortoestellen. We kunnen dan samen met u beoordelen welke mogelijkheden er zijn.

Locaties:

 

Harderwijk

Daltonstraat 17
People@places
3846 BX Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
harderwijk@soh2.nl

 

Badhoevedorp

Sloterweg 303, Kamer 140
Atrium Business Centers
1171 VC Badhoevedorp
Tel: 0341 -76 81 76
badhoevedorp@soh2.nl

Ervaringen: