Hoortoestellen test

Hieronder leest u wat we onder een hoortoestellen test verstaan. Ofwel een merk onafhankelijke proefperiode met hoortoestellen.

Veel hoortoesteldragers hebben behoefte aan de mogelijkheid om een geheel onafhankelijke test met nieuwe hoortoestellen te kunnen doen.

Belangrijk is:

  • Dat diegene die u helpt met de hoortoestellen test, vrij is van commerciële bindingen.
  • Dat er uit de volle breedte van alle merken en alle types een goed onderbouwde keuze wordt gemaakt.
  • En dat er duidelijkheid komt in welk hoortoestel het beste aansluit bij het gehoor en de gebruikerswensen van u als cliënt.

Geen verkoop maar een goed advies bij een hoortoestellen test

Omdat wij geen hoortoestellen verkopen is er ook geen eigenbelang om u een bepaald merk of type hoortoestel te adviseren in de hoortoestellen test. Wij kijken uitsluitend naar uw gehoorverlies. Dit in combinatie met de wensen die u heeft. En daarnaast het dagelijks gebruik dat u voor ogen staat.

Samenwerking met fabrikanten

Hierbij kijken we niet alleen naar hoortoestellen. We kijken ook naar alle andere verkrijgbare hulpmiddelen die tijdens een hoortoestellen test gecombineerd kunnen worden. Deze kunnen uw functioneren aanmerkelijk verbeteren. Op deze manier kunt u, door onze samenwerking met vrijwel alle fabrikanten, meerdere merken hoortoestellen uitproberen. Bijvoorbeeld van Widex, Oticon, Resound, Phonak en Starkey of Signia.

(Een greep uit de hoortoestelmerken)

Begeleiding naar audicien

U test altijd geheel nieuwe hoortoestellen, die wij rechtstreeks bij de fabrikant bestellen. Heeft u, na de proefperiode met hoortoestellen, een beslissing genomen, dan kunt u de toestellen van uw keuze ook direct behouden. Wij zorgen voor een administratieve overboeking naar de verkopende audicien.

(Video over een merk onafhankelijk proefperiode met hoortoestellen)

Aankoop hoortoestellen

Als u tot besluit bent gekomen welke hoorapparaten het beste bij uw gehoorverlies en uw hoorwensen passen, dan gaan we verder. We gaan dan samen met u op zoek naar een audiciensbedrijf, die deze toestellen aan u kan verkopen.

(De meeste audiciensbedrijven voeren slechts een beperkt aantal merken in hun assortiment. Hierdoor kunnen zij vaak niet ieder merk leveren.)

beoordeeld de otoscopie

(Wouter de Wolf aan het werk met video otoscopie in Harderwijk)

Verkoopprijs opvragen

Wij zullen de prijs van de hoortoestellen voor u vergelijken tussen de verschillende aanbieders. Vaak doen we dan ook een prijsopvraag als de prijs ons niet bekend is. Dit beoordelen we samen met u op dienstverlening. locatie dus ook de hoogte van de prijs.

Het verkopende audiciensbedrijf hoeft in feite niets meer aan de reeds gerealiseerde hoortoestelaanpassing te doen. Er moet meestal alleen een financiële afhandeling plaatsvinden. Immers Second Opinion heeft de hoortoestellen die u draagt al tot in de puntjes ingeregeld. Hierdoor wordt een deel van onze kosten dan ook door de audicien voldaan. Zelf heeft u ook een bijdrage aan onze inzet.
Volg de link naar onze Tarieven pagina

Afspraak

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. We bespreken dan de hoortoestellen test.

Of maak een afspraak in onze online agenda.

Samen met u beoordelen we welke mogelijkheden er zijn.

Onze locatie

 

Harderwijk

Ceintuurbaan 2
Bouw & Infrapark
Gebouw 40
(Gratis parkeren)
3847 LG Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
info@soh2.nl

Ervaringen: