In maart leerde ik de heer De Wolf kennen doordat mijn audicien mijn overgevoeligheid voor geluid onvoldoende kon integreren in de hoortoestellen, die ik – vanwege een toenemende slechthorendheid – genoodzaakt was aan te schaffen. Al direct bij mijn eerste bezoek voelde ik mij op mijn gemak. Hij stelde de juiste vragen en ik voelde mij gehoord in mijn problemen met jarenlange tinnitus met daarnaast overgevoeligheid voor harde geluiden. Ik kreeg de gelegenheid om diverse merken hoortoestellen uit te proberen, net zo lang totdat ik iets gevonden had waarvan de geluidsweergave voor mij goed te verdragen was, er een tinnitusprogramma op stond en ik ook nog eens beter ging horen.
Wat een verademing om niet telkens de deur uit te lopen met het gevoel dat je maar een lastpost bent en zit te zeuren om het minste of geringste.
Mijn enthousiasme sloeg over naar mijn man, die vanwege een brughoektumor eveneens slechter ging horen. Ook hij kreeg de gelegenheid om zijn klachten uitgebreid te bespreken. De heer De Wolf gaf hem eveneens de volledige aandacht en tijd die nodig zijn om zijn behoeften te integreren in de hoortoestellen, die hij nu uiteindelijk draagt.
We zijn er allebei op vooruit gegaan en dankbaar voor het feit dat wij Second Opinion hebben leren kennen.
Integriteit, aandacht en tijd zijn de sleutelwoorden voor zijn succes! Een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan meer dan een verkooppraatje.

S. Koppeschaar en J. Smit
Bereikbaarheid:
Uitleg/Informatie:
Apparatuur:
Prijs:
Vakkennis:
Kwaliteit website:
Vriendelijkheid:
Snelheid Afspraak: