Revisie hoortoestellen

Uw gehoor kan ongemerkt achteruit gaan. Uw hoortoestellen moeten gemiddeld zo’n 16 uur per dag hun werk doen door weer en wind. Dit maakt dat onderzoek van uw gehoor gewenst is en een hoortoestel van tijd tot tijd toe is aan een revisie.

Gehoor kan minder worden

Ook uw gehoor dient gecontroleerd te worden en mocht dit langzamerhand minder worden dan moeten uw hoortoestellen hier weer opnieuw op worden ingesteld.

Alles controleren

Second Opinion krijgt regelmatig het verzoek om een revisie op de hoortoestellen en het gehoor te doen. We lopen dan alles goed door.

  • We kijken in de oren met de video otoscopie
  • We controleren uw gehoor door het maken van nieuwe testen
  • We controleren de technische werking van de hoortoestellen
  • We stellen de hoortoestellen opnieuw in op het nieuw gemeten hoorverlies.

De gehele revisie zal ongeveer een uur duren.

Firmware update

Hoortoestellen kunnen na verloop van tijd toch wat vuil worden. Daarnaast zijn er soms firmware update’s die uitgevoerd kunnen worden, uw hoortoestellen zijn dan weer up to date. Ook de controle of de connectiviteit met een App of randapparatuur nog in orde is maakt onderdeel uit van de werkzaamheden.

Tarief revisie

Second Opinion is dus niet de verkoper, om deze reden hebben wij ook een consult tarief voor deze revisie bezoeken. Meer hierover treft u aan op onze tarieven pagina.

Tympanometrie Second Opinion Hoortoestellen

Alles onder controle

Second Opinion is niet de verkoper van de hoortoestellen. Toch doen we deze revisie bezoek heel vaak. We roepen mensen ook eens per jaar op om dit te laten doen, we weten dan zeker dat alles goed onder controle blijft.

Uiteraard is het vrijblijvend om hier wel of niet aan mee te doen. U kunt uw controles ook laten uitvoeren bij de audicien waar u de toestellen heeft gekocht. 

Kennismaking