Kennismaking met
Second Opinion

Kennismaking met Second Opinion Hoortoestellen. Dit kan zonder kosten. Gewoon om eerst te kunnen beoordelen wat wij voor u kunnen doen.

Kennismaking kost u niets

Second Opinion biedt u de kennismaking geheel vrijblijvend aan. Omdat men zich regelmatig afvraagt of het misschien ook beter kan biedt Second Opinion hulp aan. Wij merken dat veel mensen het voelen als een grote stap om ook elders hun licht op te steken. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we eruit moeten halen wat erin zit kan dit soms niet anders. Maar u zult merken dat als de stap eenmaal gemaakt is we toch vaak wel verder kunnen komen. Zo goed mogelijk kunnen horen en verstaan is van groot belang. 

Kennismaking met Second Opinion

(Wouter de Wolf: Ik merk dat er voor veel mensen meer uit het gehoor te halen is door goede informatie en de juiste hoortoestelkeuzes)

Vrijblijvende kennismaking

Second Opinion wil elke twijfel weg nemen door iedere potentiële cliënt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te bieden.

Realistische beoordeling van wat er beter kan

In een tijdsbestek van ongeveer 20 – 30  minuten brengen we de hoorproblemen in kaart. Daarna wordt op een realistische manier beoordeeld of er verbetering zou kunnen worden behaald. Wij zullen dan ook aangeven hoe de verbeteringen zijn te behalen. Kennismaken met Second Opinion Hoortoestellen? Ik maak graag een afspraak met u.

In deze video laat ik u graag zien wat de werkwijze van Second Opinion is. 

Wouter de Wolf bespreekt het net gemaakte audiogram

(Wouter de Wolf: Ik bespreek hier de net gemaakte gehoortest met de client.)

Van harte welkom voor de kennismaking

U bent van harte welkom om zonder kosten een keer over uw gehoor en/of hoortoestellen te komen praten. Gewoon om te zien of het beter kan.

Wat doen wij nog meer doen

Verzorging pro-website voor audiciens

Trainingen voor audiciens

Verzorging van de website audiciensinfo.nl