Gehoor verbeteren door optimalisatie hoortoestellen

Als mensen slechter gaan horen, zijn er diverse hulpmiddelen om het gehoor te verbeteren.
Dit kunnen hoorapparaten zijn, maar er zijn bijvoorbeeld ook speciale TV-ontvangers om de uitzendingen ongestoord te kunnen volgen.
Er zijn ook speciale losse microfoons die in verbinding staan met de hoortoestellen. Hierdoor kan een 1 op 1 gesprek in drukke omstandigheden beter worden verstaan.

Maar vooral als mensen al hoortoestellen dragen, kunnen we toch vaak het resultaat nog verder verbeteren.

Perfect instellen op uw gehoorverlies

Uw hoortoestellen zijn in beginsel misschien niet helemaal op uw gehoor ingesteld. Dit heeft te maken met het feit dat u destijds nog echt moest wennen aan uw hoortoestelgeluid en om die reden werd er voorzichtig begonnen. Bovendien kan het zijn dat uw gehoorscherpte sinds die tijd is afgenomen.

Door uw gehoor opnieuw te testen en de hoortoestellen hier beter op af te stellen, rekening houdend met het feit dat u inmiddels al meer gewend bent geraakt, kan vaak een flink verbetering worden behaald.

(Bij het optimaliseren van hoortoestellen worden speciale metingen in het oor gemaakt om de hoortoestellen zo goed mogelijk in te stellen.)

 Haal eruit wat er in zit!

Soms zijn mensen zelf even kwijt wat nu eigenlijk voldoende versterking van het geluid is. Op bovenstaande wijze kan dit perfect worden gecontroleerd.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. We kunnen dan samen met u beoordelen wat er aan uw hoortoestellen te verbeteren valt.

Locaties:

 

Harderwijk

Daltonstraat 17
People@places
3846 BX Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
harderwijk@soh2.nl

 

Badhoevedorp

Sloterweg 303, Kamer 140
Atrium Business Centers
1171 VC Badhoevedorp
Tel: 0341 -76 81 76
badhoevedorp@soh2.nl

Ervaringen: