Gehoor verbeteren door optimalisatie hoortoestellen

Wij zien vaak mensen die al langere tijd hoortoestellen dragen. Het gehoor kan ongemerkt achteruit zijn gegaan. Het gehoor verbeteren is vaak de wens.

Optimalisatie hoortoestellen is dan nodig. Wij stellen de hoortoestellen nauwkeurig weer in op een nieuw gemaakt audiogram. Ook zijn er voor de radio of de TV speciale audio streamers om uitzendingen ongestoord te kunnen volgen. Wij kunnen u hierbij adviseren.
We voeren de verbeteringen direct door en kunnen soms ook losse microfoons goed gebruiken.
Deze staan in verbinding met de hoortoestellen. Hierdoor kan een 1 op 1 gesprek in drukke omstandigheden beter worden verstaan.

Perfect instellen op uw gehoorverlies

Uw hoortoestellen zijn in beginsel misschien niet helemaal op uw gehoor ingesteld. Dit heeft te maken met het feit dat u destijds nog echt moest wennen aan uw hoortoestelgeluid en om die reden werd er voorzichtig begonnen. Maar het kan ook zijn dat uw gehoorscherpte sinds die tijd is afgenomen. Omdat we naar een zo goed mogelijk resultaat willen gaan testen we dus eerst uw gehoor.

Wij kunnen, door uw gehoor opnieuw te testen, en de optimalisatie hoortoestellen uit te voeren vaak een flinke verbetering halen. Soms ervaren mensen het net als ze de eerste keer hoortoestellen gingen gebruiken, toen werden er ook meerdere geluiden weer opnieuw hoorbaar.

REM slang wordt in het oor geplaatst

(Bij het optimaliseren van hoortoestellen worden speciale metingen in het oor gemaakt om de hoortoestellen zo goed mogelijk in te stellen.)

 Haal eruit wat er in zit!

Soms zijn mensen zelf even kwijt wat nu eigenlijk voldoende versterking van het geluid is. Door met REM-metingen te testen kan dit perfect worden gecontroleerd.

Maak een afspraak in Harderwijk voor een vrijblijvende kennismaking. We gaan dan samen met u beoordelen wat er aan uw hoortoestellen val te optimaliseren.