Hoortoestel review

Wat is een hoortoestel review?

Een hoortoestel review is een ervaring die een client met een bepaald merk en type hoortoestel heeft gehad.

Soms krijgen hoortoestellen “sterren” als beoordeling, maar toch zegt dit niet altijd alles.

(Verschillende merken hoortoestellen: Signia, Oticon Resound, Widex, Phonak en Starkey. Verder ook Unitron en Bernafon)

De beoordeling van een ander

Hoortoestellen worden in dit soort reviews beoordeeld. Second Opinion ziet deze ervaringen soms ook wel terug op diverse websites.

Toch schuilt er in deze review een gevaar. En dat is dat we niet weten wat de grote en de ernst van het gehoorverlies is van de betreffende gebruiker. Ook de verwachtingen die deze gebruiker heeft gehad en daarmee wellicht ook de hoortoestel review die hij/zij heeft afgegeven.

Hoortoestel review niet altijd bruikbaar

Omdat ervaringen met hoortoestellen zeer individueel zijn kunnen we wel lezen wat iemand heeft gevonden van een bepaald hoortoestel. Maar eigenlijk weten we er dan te weinig vanaf om een goed waarde oordeel over een hoortoestel te geven.

Immers een licht gehoorverlies valt eenvoudiger te verhelpen dat een lastig en zwaarder gehoorverlies. Beide gebruikers zouden theoretisch bij dezelfde hoortoestel techniek kunnen uitkomen. Echter beide met een sterk wisselend eindresultaat.

Hoortoestellen uitproberen

De hoofdactiviteit van Second Opinion Hoortoestellen is mensen op een merk onafhankelijke wijze helpen bij het kiezen en uitproberen van hoortoestellen.

Ook Second Opinion heeft vele reviews op de site staan, dit zijn reviews waarin de behandeling en de geboden hulp wordt beoordeeld.  Dus niet zozeer een bepaald merk of type hoortoestel.

Lees al onze reviews

Onderin onze pagina kunt u op een snelle manier een deel van elke review lezen.

Wilt u er meerdere op uw gemak kunnen lezen, in deze link treft u ze allemaal aan.