Wat zijn de beste hoortoestellen van 2019

Om hier meer over de beste hoortoestellen van 2019 te kunnen vertellen moeten we u eerst meer vertellen over hoe de Nederlandse hoortoestellen-markt in elkaar zit.

Heel snel gezegd, er zijn twee trajecten die je als consument kunt bewandelen.

1 Via de Zorgverzekering

Als eerste zijn er hoortoestellen die in de zorgcategorieën vallen, deze komen vaak voor 75% vergoeding in aanmerking.

2 Particuliere aanschaf van hoortoestellen

Dit zijn hoortoestellen die (in principe) niet voor een vergoeding in aanmerking komen.

Wat zijn de verschillen

De zorgverzekeringen bepalen de prijzen van de hoortoestellen in de zorgcategorieën. Deze prijzen worden heel strak en laag gehouden. Dit lijkt mooi maar het nadeel is dat de nieuwste vindingen van de hoor-industrie zeker niet direct in deze zorgcategorieën vallen.

Zorgvuldig uitproberen

Nu kan een eenvoudig hoortoestel voor u al heel doeltreffend zijn. Het kan ook zijn dat u zeer uitdagende communicatie- omstandigheden heeft waarbij de laatste technieken u kunnen helpen om het verschil te maken. Dit is een kwestie van u goed laten voorlichten en vooral heel goed en zorgvuldig uitproberen. Het is dus vooral het ontdekken van de verschillen.

Beste hoortoestellen van 2019

Terug naar wat dan de beste hoortoestellen van 2019 zijn

De keuze van het juiste hoortoestel hangt vooral af van de ernst en de rest-kwaliteit van uw gehoor. Daarnaast speelt mee wat de beperkingen zijn die u met uw gehoor in het dagelijks leven ondervindt.

Ook speelt mee hoe complex uw dagelijkse hoorsituaties zijn. Met hoeveel bijgeluiden heeft u te maken, hoe vaak moet u kunnen communiceren in moeilijke omstandigheden?

Uw hoorsituatie

Het zijn dus uw communicatie-omstandigheden en de ernst van uw gehoorverlies wat bepaalt wat voor hoortoestellen u nodig heeft. Het zou dus te kort door de bocht zijn om eenvoudigweg een merk of type hoortoestel te noemen als “beste hoortoestel van 2019”.

Beste hoortoestellen van 2019

(Er zijn meerdere topmerken hoortoestellen verkrijgbaar in vele, vele uitvoeringsvormen)

Wat voor u het beste hoortoestel is, onafhankelijk uitproberen

Second Opinion Hoortoestellen heeft dagelijks werk aan het begeleiden van mensen die hoortoestellen nodig hebben. We proberen hoortoestellen met u uit in meerdere uitvoeringen rechtstreeks van de fabrikant. En bij geslaagde proef begeleiden wij u naar de audicien die dit aan u kan verkopen. Zo kunt u dus merk-onafhankelijk hoortoestellen uitproberen.

Gratis kennismaken met onze werkwijze

U kunt gratis met ons kennismaken.

Maak een online afspraak of bel ons om een afspraak te maken.

Locaties:

 

Harderwijk

Daltonstraat 17
People@places
3846 BX Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
harderwijk@soh2.nl

 

Badhoevedorp

Sloterweg 303, Kamer 140
Atrium Business Centers
1171 VC Badhoevedorp
Tel: 0341 -76 81 76
badhoevedorp@soh2.nl

Ervaringen: