Firmware voor Oticon More

Connectiviteit

Oticon heeft sinds 19-01-2023 nieuwe firmware voor de Oticon More. Dit verhelpt eventuele connectiviteitsproblemen met bluetooth zoals streamen naar 1 oor of het onderbreken van het streamen. Met streamen wordt bedoeld bellen, waarbij het geluid van het gesprek direct naar het hoortoestel wordt gestuurd. Maar streamen is ook het beluisteren van een podcast direct op de hoortoestellen. Over de firmware update troffen wij dit filmpje aan op Hearingtracker.com.

De nieuwste Firmware voor Oticon More, welke u bij de audicien kunt laden updaten in uw hoortoestel is versie 1.4.2.

U kunt uw huidige versie van de Firmware controleren door in de Oticon On App te kiezen voor “Hoortoestellen” en dan een hoortoestel aan te klikken. U ziet dan het door u gebruikte versienummer van de Firmware. Deze firmware update kan uitsluitend bij uw audicien worden vernieuwd.

Hoe komt u erachter welk hoortoestel zo goed mogelijk bij u past? Start een merk onafhankelijke proef met hoortoestellen. Second Opinion Hoortoestellen verkoopt zelf geen hoortoestellen maar begeleid u in het proces van testen, zoeken en kiezen. Met de werkwijze van Second Opinion worden de mogelijkheden op een rijtje gezet. Het model van Second Opinion is zo opgezet dat er geen belang is om een zo duur mogelijk hoortoestel te verkopen.