Hoe werkt en wat kost onze dienstverlening

U wilt een onafhankelijke proefperiode om te komen tot de beste hoortoestelkeuze die past bij uw wensen en uw dagelijkse activiteiten. Hoortoestellen zijn er in veel verschillende prijsklassen, en het duurste hoortoestel hoeft niet altijd de beste te zijn.

3 maanden uitproberen

Wij bieden u de mogelijkheid om in een merk onafhankelijke proefperiode van 3 maanden, 3 verschillende sets hoortoestellen uit te proberen en dan uw keuze te maken.

Daarna gaan we met u een keuze maken bij welke audicien u de hoortoestellen gaat kopen. Dit kan via de audicien bij u om de hoek, maar er zijn tegenwoordig ook via internet hoortoestellen aan te schaffen. Wij helpen u graag een goed overzicht te krijgen. 

Verwachtingen en mogelijkheden

Dit is een traject waarin wij een uitgebreide metingen doen van uw gehoor, uw wensen en uw verwachtingen inventariseren.
We bespreken wat er mogelijk is met uw gehoor, en welke verbeteringen er kunnen worden bereikt met de mogelijkheden van de huidige generatie hoortoestellen. Met elk te proberen hoortoestel worden door ons dan ook resultaatmetingen gemaakt.

De kosten

De kosten van dit traject bedragen € 850,00
Maar dat hoeft u niet alleen op te brengen, de audicien waar u de hoortoestellen gaat kopen betaalt hier flink aan mee.

De audicien betaalt aan Second Opinion namelijk een bijdrage van 20% van de aanschafprijs van de hoortoestellen en eventuele accessoires. Afhankelijk van dit bedrag betaalt u het verschil bij. Onder dit bericht vind u een rekentool waarmee u zelf een indicatie kunt krijgen van onze kosten en de totale kosten.

Zorgverzekering

De zorgverzekering vergoed 75% van de kosten van hoortoestellen in de zorgcategorieen. De audicien waar u de hoortoestellen gaat kopen regelt voor u (indien van toepassing) de vergoeding.

Locaties:

 

Harderwijk

Ceintuurbaan 2
Gebouw 40
3847 LG Harderwijk
Tel: 0341 - 76 81 76
harderwijk@soh2.nl

Badhoevedorp

(deze locatie sluit per 31-07-2021)

Sloterweg 303, Kamer 140
Atrium Business Centers
1171 VC Badhoevedorp
Tel: 0341 -76 81 76
badhoevedorp@soh2.nl

Ervaringen: