Over Martine

Martine van de Moesdijk

Audicien en logopedist

Description

Martine van de Moesdijk (1974) is in 1996 afgestudeerd als logopedist.

Om zich te specialiseren op het vakgebied gehoor heeft Martine in 1998 haar werk in een logopediepraktijk verruild voor een full-time functie in een hoortoestellenspeciaalzaak en is zij in 2000 gecertificeerd audicien geworden.

Martine heeft van 1998-2005 bij Beter Horen gewerkt als audicien en vestigingsleider. Vanwege het werk van haar man heeft zij vervolgens 4 jaar in Atlanta gewoond. Sinds 2009 werkt Martine in loondienst voor kleine zelfstandige bedrijven. Zij heeft voor verschillende werkgevers filialen gestart of verder uitgebreid.

Daarnaast is zij vice-voorzitter bij AudiNed, de landelijke audiciensvereniging. AudiNed vertegenwoordigt alle audiciens en is een gesprekspartner van oa zorgverzekeraars, audiologische centra, KNO-artsen, fabrikanten en patiëntenverenigingen.

Sinds 2017 is Martine werkzaam in haar eigen praktijk Hoor! in Dronten. Tijd voor de klanten nemen, onafhankelijk advies en kwaliteit leveren vindt zij enorm belangrijk.

De visie van Second Opinion Hoortoestellen past hier precies bij waardoor zij heeft gekozen om een deel van haar tijd aan Second Opinion Hoortoestellen te besteden als audicien.